Veteranisering af træer

Professionel udført veteranisering af dine træer – udført af professionelle arborister

Få et tilbud

Vi hjælper med veteranisering

Med veteranisering af et træ fremskyndes aldringsprocessen ved kontroleret at påføre træet snitflader og skader.  Disse tiltag efterligner de naturlige processer. Formålet er på sigt at skabe gunstige forhold for insekter, og derved forbedrer biodiversiteten.

Høj faglighed & stor erfaring 

Hos Stenbroens anlægsgartner er vi alle uddannede anlægsgartnere, planteskolegartnere og arborister, der siden 2006 har haft en fælles mission om at skabe anvendelige grønne uderum og fremme biodiversiteten gennem vores arbejde.

Hjælp til alt i udearealer

Som anlægsgartnere og arborister tilbyder vi naturligvis meget mere end blot veteranisering af træer. Uanset hvad du har brug for til dine uderum, haven eller fællesarealerne, står vi klar til at hjælpe med at skabe udendørsarealer, som du, dine kolleger og venner kan nyde.

Vores opgaver består også af 

Skal vi hjælpe med veteranisering eller har du spørgsmål? 

Uanset om du har brug for et tilbud på veteranisering, har spørgsmål til processen, eller om du skal bruge professionel vejledning, før vi går videre – står vi klar til at hjælpe. Du kan altid kontakte os direkte på tlf. 35 35 25 65 eller skrive en mail på kontakt@stenbroens.dk.

Få et tilbud
Skriv til os

35 35 25 65