Risikovurdering & beskæring af træer i København


Beskæring af træer København Skal I have udført beskæring af jeres træer? Så kontakt Stenbroens Træpleje & Anlæg. Vi er […]


Beskæring af træer København

Skal I have udført beskæring af jeres træer? Så kontakt Stenbroens Træpleje & Anlæg. Vi er specialister i beskæring af træer og er ETW certificerede træklatrere, hvilket gør os i stand til at beskære alle typer af træer, uanset hvor besværlige eller vanskelige de er.

Bestil beskæring af træer på telefon 35 35 25 65 eller via mail på traepleje@stenbroens.dk. Vi udfører beskæring af træer i København og Brønshøj fra vores base i Vanløse.

Risikovurdering af træer

Vi udfører risikovurdering af potentielt farlige træer. Disse træer kan være farlige pga.:

  • Mekaniske skader
  • Forkert beskæring
  • Dårlige vækstforhold
  • Alder
  • m.m.

Med professionel og erfaren risikovurdering, er du bedst sikret mod uheld. Vi har mange års erfaring og sørger for at hele proceduren foregår korrekt. Vi udfører risikovurdering og beskæring i Brønshøj, Vanløse og resten af hovedstadsområdet. Vi rykker hurtigt ud og sørger for effektivt at klare din opgave. Vores ønske er både glade kunder, men også et sundt miljø, hvor naturen trives bedst muligt. Derfor vedligeholder og beskærer vi grønne områder efter bæredygtige praksisser. Kontakt os for at høre meget mere om vores tilgang, erfaring og ekspertise.

Sikring imod uheld og ulykker

Risikovurderingen af træerne skal være med til at sikre, at der ikke sker skader og uheld. Vurderingen kan også bruges til at fastslå, om der skal bruges yderligere tid på et træ eller om det i sidste ende bedst kan betale sig at plante et nyt.

Få en risikovurdering af træer her – ring på telefon 35 35 25 65. Så udfører vi din beskæring Vanløse, Brønshøj og omegn.