Anlægsgartner Vanløse, Brønshøj og Herlev

Faglærte svende med mange års erfaring inden for branchen

Få et tilbud

Anlægsgartner Vanløse, Brønshøj og Herlev

Din lokale anlægsgartner i Vanløse, Brønshøj og omegn er Stenbroens Træpleje & Anlæg. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi udfører vores arbejde i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder vores gartner service til institutioner, virksomheder og private, og vi løser både større og mindre opgaver. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder som gartner Brønshøj, Vanløse og Herlev – skal du være den næste?

Ring til os i dag på telefon 35 35 25 65 og få et godt tilbud på en professionel anlæg pleje af en anlægsgartner i Brønshøj, Vanløse eller Herlev.

Få et tilbud

Vi løser din anlægsopgave

Vores gartner i Vanløse, Brønshøj og Herlev kan løse alle opgaver inden for anlæg og pleje. Vi kan bl.a. løse følgende opgaver:

  • Træfældning
  • Beplantning
  • Beskæring af træer og buske
  • Støttemure
  • Belægninger
  • Brolægning
  • Pleje og vedligeholdelse af grønne områder
  • Og meget mere

Professionel gartner Vanløse, Brønshøj og Herlev

Vores mange års erfaring betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en kompetent rådgivning i forbindelse med deres anlægsopgave. Alle vores medarbejdere er uddannede inden for faget, og de står klar til at give dig den bedste løsning på din opgave. Kontakt os gerne og få en uforpligtende samtale og hør mere om, hvad vores anlægsgartner Brønshøj, Vanløse og Herlev kan tilbyde dig.

Få et uforpligtende tilbud på anlægsgartner

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en anlægsgartner eller på eksempelvis beskæring. Vi kan kontaktes på telefon 35 35 25 65 eller via kontakt@stenbroens.dk. Kontakt os også gerne, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for professionel anlægs pleje af en anlægsgartner i Vanløse, Brønshøj eller Herlev.

Vi har et dedikeret team af erfarne gartnere, der er specialiseret i at løse enhver anlægsopgave. Vi sikrer træfældning, beplantning, beskæring af træer og buske, belægninger, brolægning samt pleje og vedligeholdelse af grønne områder. Vores professionelle gartnere i Vanløse og Brønshøj er tilgængelige for at give kompetent rådgivning og den bedste løsning til din opgave. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på anlægspleje fra vores dygtige team. Ring 35 35 25 65 eller send en mail til kontakt@stenbroens.dk.

Skriv til os

35 35 25 65