Træfældning København

Faglærte svende med mange års erfaring inden for branchen

Få et tilbud

Vi er din gartner ved sikker træfældning i København eller professionel træpleje for erhverv i Storkøbenhavn.

Få et tilbud

Træpleje og træfældning i København

Vi udfører følgende opgaver i forbindelse med træfældning:

  • Træfældning
  • Udtynding
  • Rodfræsning
  • Flisning

Hør mere om træfældning København og omegn på telefon 35 35 25 65.

Vores erfarne gartnere har flere års erfaring med træfældning og risikovurdering. Vi sikrer, at processen udføres professionelt med fokus på sikkerhed og præcision. Vores team anvender avanceret udstyr og teknikker for at fjerne træerne effektivt og efterlade området rent og ryddeligt. Vi er opmærksomme på omgivelserne og sørger for at minimere eventuelle skader eller gener. Du kan stole på vores ekspertise til at håndtere enhver træfældningsopgave på en pålidelig og professionel måde. Kontakt os i dag for at få professionel træfældning fra vores erfarne gartnere.

Træpleje

Vi har mange års erfaring med pleje af træer. Vi udformer træplejeplaner for skoler, boligforeninger, erhverv m.fl. Så er det nemt at vurdere den krævede indsats for det pågældende træ. Hvis den krævede indsats er for stor, så tager vi gerne opgaven, så I ikke skal tænke på om træet får den pleje det skal. Vi er medlemmer af Dansk Træpleje Forening.

Kontakt Stenbroens Træpleje & Anlæg for yderligere information. Ring til os på telefon 35 35 25 65. Vi har mange års erfaring inden for området og er dit sikre valg, hvis I ønsker smukke, grønne træer med mange års levetid.

Fast kontrakt om træpleje

Vi laver gerne en fast serviceaftale om pleje af jeres træer. Mange gange kan det være svært at overskue, hvad træer behøver af pleje. Her er vi eksperter og kan hjælpe jer bedst muligt til sunde og smukke træer med den rette pleje.

Uforpligtende tilbud på træfældning og træpleje

Kontakt Stenbroens Træpleje & Anlæg for et uforpligtende tilbud på fældning af træer i København. Vi er specialister i fældning af vanskelige træer, men også eksperter med mange års erfaring i pleje af forskellige trætyper.

Kontakt os på telefon 35 35 25 65 eller via mail kontakt@stenbroens.dk.

Skriv til os

35 35 25 65