Grønne tage København


Etablering af grønne tage København Har du brug for en flot og professionel tagløsning med grønne tage i København? Hos […]


Etablering af grønne tage København

Har du brug for en flot og professionel tagløsning med grønne tage i København? Hos Stenbroens står vi klar med faglig vejledning og professionel etablering af flotte tagløsninger. Vi har stor erfaring med taghaver og sedumtage med fx græs, planter eller stenurter som tagbelægning.

Med Stenbroens får I:

  • Anlægsgartnere, der har stor interesse for levende miljøer
  • Garanti gennem Danske Anlægsgartneres garantifond
  • Gratis råd og vejledning
  • Mange års erfaring

Vegetation til forskellige tagtyper

Stenbroens etablerer grønne tage på flere forskellige tagtyper og på mange forskellige typer byggeri. Det kan f.eks. være på skoler, offentlige bygninger, butikker, kontorer, private boliger m.fl. Det er også muligt at lægge grønne tage på tage med hældning.

Kontakt Stenbroens på telefon 35 35 25 65 eller via mail på traepleje@stenbroens.dk, for yderligere information om grønne tage.

Grønne tage holder på regnvandet

Udover at være flotte og give bygningen et grønt udseende, så har de grønne tage også en gavnlig virkning på byens miljø. De holder nemlig på regnvandet, hvor almindelige tage sender regnvandet direkte ned i kloakken. De grønne tage optager meget af det regnvand, der falder, og det gør, at kloakkerne bliver mindre belastet ved skybrud og lignende.

Få en uforpligtende snak om grønne tage

Kontakt Stenbroens Træpleje & Anlæg for en snak eller et uforpligtende tilbud på etablering af grønne tage. Kontakt os på telefon 35 35 25 65 eller via mail på traepleje@stenbroens.dk.