Beplantning og vedligeholdelse af gårde København


Vedligeholdelse af gårde og grønne områder i København og omegn Hos Stenbroens tilbyder vi professionel pleje af gårdanlæg. Vi udfører […]


Vedligeholdelse af gårde og grønne områder i København og omegn

Hos Stenbroens tilbyder vi professionel pleje af gårdanlæg. Vi udfører vedligeholdelse af gårde og beplantning København for private, erhverv og offentlige institutioner.

Få et gratis og uforpligtende tilbud. Kontakt Stenbroens på telefon 35 35 25 65 eller via mail på traepleje@stenbroens.dk.

Få rådgivning om beplantning København

Vi tilbyder alt lige fra rådgivning til udvælgelse af beplantning til bede, haver, grønne områder m.m. Vi klargør jorden til den nye beplantning og anlægger de nye grønne områder.

Beplantning af alt fra stauder til store træer

Vi har en baggrund fra anlægs- og planteskolebranchen, hvorfra vi har erfaring med alt fra plantning af stauder til store træer. Vi kan derfor tilbyde en komplet service med alt lige fra udvælgelse af planter til selve plantningen.

Et udsnit af de typer steder, vi har erfaring med at beplante:

  • Private haver
  • Offentlige bede
  • Beplantning på legepladser og skolegårde
  • Beplantning på grønne tage
  • Gårde
  • Parker
  • m.m.

Vedligeholdelse af gårde og grønne områder

Vi tilbyder vedligeholdelse af gårde og grønne områder, både som engangsydelse eller som fast serviceaftale. Typiske vedligeholdelsesopgaver kan være beskæring, klipning af hæk, græsslåning m.m.

Vi udarbejder gerne en plejeplan til jeres gård eller grønne område. Så er det nemt at holde styr på, hvad der skal gøres hvornår.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på beplantning og vedligeholdelse. Ring på telefon 35 35 25 65 eller skriv til os på mail traepleje@stenbroens.dk.